Modify

Ticket #732 (closed defect: fixed)

Opened 2 years ago

Last modified 2 years ago

Logos Missing - Step 2 Pubish & CC license chooser

Reported by: anna Owned by:
Priority: major Milestone: 4.5 EM and Plumi UI Re-Design
Component: ContentLicensing Severity: New Ticket
Keywords: Cc:
Who will test this: And

Description

A logo is missing on the CC license chooser (from step 2 of publishing form). After you select options and click Select License, a missing image appears above "provided by Creative Commons" at the top.

Also there is a missing image appearing below the license area on publish form step 2 itself.

Attachments

missing1.jpg Download (3.4 KB) - added by anna 2 years ago.
missing2.jpg Download (21.9 KB) - added by anna 2 years ago.

Change History

comment:1 Changed 2 years ago by mike

  • Status changed from new to closed
  • Resolution set to ready for testing

it works now on demo

comment:2 Changed 2 years ago by anna

  • Status changed from closed to reopened
  • Resolution ready for testing deleted

not for me

Changed 2 years ago by anna

Changed 2 years ago by anna

comment:3 Changed 2 years ago by mike

That's weird. Can you do a shift+refresh and try again? It's working fine for me in chrome and FF. What browser are you using?

 http://prntscr.com/7sz3c

comment:4 Changed 2 years ago by mike

Ok. My bad, I saw your screenshots. What address and image url are you using for the custom license?

comment:5 Changed 2 years ago by anna

not using a custom license...

comment:6 Changed 2 years ago by mike

What browser are you testing on? safari?

comment:7 Changed 2 years ago by dimo

  • Milestone changed from 4.3.1 to 4.4 .Beta - Video Publishing

Fixed the first missing image. The second requires a change in collective.contentlicensing. We can look into it in the next release

comment:8 Changed 2 years ago by anna

just check with new form to make sure they are included.

comment:9 Changed 2 years ago by anna

This image is still missing as per the screenshot in this ticket:  https://plumi.org/attachment/ticket/732/missing2.jpg

comment:10 Changed 2 years ago by dimo

  • Milestone changed from 4.4 .Beta - Video Publishing to 4.4 .RC

comment:11 Changed 2 years ago by mike

  • Status changed from reopened to closed
  • Resolution set to ready for testing

comment:12 Changed 2 years ago by anna

  • Status changed from closed to reopened
  • Resolution ready for testing deleted
  • Milestone changed from 4.4 .RC to 4.4 Final

This error remains as before.

comment:13 Changed 2 years ago by anna

  • Milestone changed from 4.4 Final to 4.5 EM & Plumi UI Re-Design

Check this again in 4.5, as it depends on changes to the content licensing product.

comment:14 Changed 2 years ago by anna

will check in a Plumi RC / testing.plumi.org to make sure these are appearing there.

comment:15 Changed 2 years ago by anna

  • Status changed from reopened to closed
  • Resolution set to fixed
  • Severity set to New Ticket

checked, these are fine.

View

Add a comment

Modify Ticket

Action
as closed
The resolution will be deleted. Next status will be 'reopened'
Author


E-mail address and user name can be saved in the Preferences.

 
Note: See TracTickets for help on using tickets.