Modify

Ticket #701 (closed defect: fixed)

Opened 2 years ago

Last modified 2 years ago

Taxonomy Links When Clicking Browse From Video Page

Reported by: anna Owned by:
Priority: minor Milestone: 4.3.1
Component: Architecture Severity:
Keywords: Cc:
Who will test this: And

Description

When I click the Browse button from a video view page, I get a strange URL, rather than going back to PLUMISITE.org/taxonomy  https://www.engagemedia.org/Members/AzhaPatani/videos/postpeace_say_no/taxonomy  http://demo.plumi.org/Members/andenator/videos/itravellp.mp4/taxonomy

This seems to give me the correct page, but at this odd URL.

Noting this here in case it has other implications, but if not then I suppose we just ignore it, but make sure it doesn't happen for the re-design?

Attachments

Change History

comment:1 Changed 2 years ago by anna

The same thing happens (kinda) when clicking publish from the browse page e.g. from here:  https://www.engagemedia.org/taxonomy

You go here:  https://www.engagemedia.org/taxonomy/publish

You can also end up here by clicking browse twice:  https://www.engagemedia.org/taxonomy/taxonomy

comment:2 Changed 2 years ago by markos

The a href links to both pages were missing the "/". Both pages worked, but is true the urls some times could confuse users.

I've added the slash on portlets publish and browse and both links are correct

comment:3 Changed 2 years ago by markos

  • Status changed from new to closed
  • Resolution set to fixed
View

Add a comment

Modify Ticket

Action
as closed
The resolution will be deleted. Next status will be 'reopened'
Author


E-mail address and user name can be saved in the Preferences.

 
Note: See TracTickets for help on using tickets.