Modify

Ticket #336 (closed task: fixed)

Opened 4 years ago

Last modified 4 years ago

Modify video_listing_view in collections so it displays html/images

Reported by: and Owned by:
Priority: major Milestone: 3.0-RC1
Component: ATEngageVideo Severity:
Keywords: Cc:
Who will test this:

Description

When applying the video_listing_view in a collection the images/html mark up at the top of the page is removed.

eg.  http://latest-v.plumi.org/test/

Attachments

Change History

comment:1 Changed 4 years ago by mike

And, can you specify exactly the steps to reproduce it (what kind of collection is it, with which criteria, etc) because I can't seem to be able to reproduce it locally.

Also, the error that zope spits out, looks more like this:  https://dev.plone.org/plone/ticket/8463

comment:2 Changed 4 years ago by and

The steps are as follows

# go to front page # select add collection # add title, description and in the body add some links, photos, markup etc. # save the collection - the collection displays the title, description and body that have just been added # select "criteria" and modify the criteria to ensure you are pulling in a list of videos # hit save # the collection page displays the title, description and body with photos/links and a simple text list of videos underneath. # in 'display' change the template to video_listing_view - the video display but the links/images/mark up is no longer available.

I made a new collection at  http://latest-v.plumi.org/test-video-collection-1/, if you swap back and forth between the templates in display you should see what I mean, otherwise grab me in chat.

Thanks!

comment:3 Changed 4 years ago by and

Bad wiki formatting, trying that again

The steps are as follows

  • go to front page
  • select add collection
  • add title, description and in the body add some links, photos, markup etc.
  • save the collection - the collection displays the title, description and body that have just been added
  • select "criteria" and modify the criteria to ensure you are pulling in a list of videos
  • hit save
  • the collection page displays the title, description and body with photos/links and a simple text list of videos underneath.
  • in 'display' change the template to video_listing_view - the video display but the links/images/mark up is no longer available.

I made a new collection at  http://latest-v.plumi.org/test-video-collection-1/, if you swap back and forth between the templates in display you should see what I mean, otherwise grab me in chat.

Thanks!

comment:4 Changed 4 years ago by dimo

  • Status changed from new to closed
  • Resolution set to ready for testing

comment:5 Changed 4 years ago by and

  • Status changed from closed to reopened
  • Resolution ready for testing deleted

lovely stuff. closing.

comment:6 Changed 4 years ago by and

  • Status changed from reopened to closed
  • Resolution set to fixed
View

Add a comment

Modify Ticket

Action
as closed
The resolution will be deleted. Next status will be 'reopened'
Author


E-mail address and user name can be saved in the Preferences.

 
Note: See TracTickets for help on using tickets.