Modify

Ticket #330 (closed task: fixed)

Opened 4 years ago

Last modified 4 years ago

Hovering over non-linking text in step 2 of the publish form changes font shade

Reported by: and Owned by: mike
Priority: major Milestone: 3.0-RC1
Component: ATEngageVideo Severity:
Keywords: Cc:
Who will test this:

Description

There is something strange going on with text like "Hold down CTRL/COMMAND and click to select multiple topics." on step 2 of the publish form. It's grey but when you hover over it goes black, but it's not a link.

Attachments

Change History

comment:1 Changed 4 years ago by mike

  • Owner set to mike
  • Status changed from new to assigned

comment:2 Changed 4 years ago by mike

  • Status changed from assigned to closed
  • Resolution set to ready for testing

comment:3 Changed 4 years ago by and

  • Status changed from closed to reopened
  • Resolution ready for testing deleted

Just tested on latest-v and the issue still seems to be there.

comment:4 Changed 4 years ago by mike

You need to clear your browser's cache probably. In my browsers (tested it with firefox.chrome but it's pretty straightforward and should work on any), it stays always gray.

comment:5 Changed 4 years ago by and

  • Status changed from reopened to closed
  • Resolution set to fixed

Right you are. Closing.

View

Add a comment

Modify Ticket

Action
as closed
The resolution will be deleted. Next status will be 'reopened'
Author


E-mail address and user name can be saved in the Preferences.

 
Note: See TracTickets for help on using tickets.